Just nu: 230 böcker

Timbro förlag

Varukorg:
Inga produkter

Pocket

ISBN: 9789187709203
Publiceringsdatum: 26 maj, 2014
Antal sidor: 144

EPUB med vattenstämpel

ISBN: 9789187709326
Antal sidor: 144

Tankar från en principfast pragmatiker

Texter av Johnny Munkhammar

Författare:  Johnny Munkhammar
Pocket
139,00 kr
EPUB med vattenstämpel
119,00 kr

Liberal författare och debattör. Moderat riksdagsman. Make och pappa. Johnny Munkhammar hann med detta och mycket mer trots att cancern tog honom vid 37 års ålder.

I denna bok har vi samlat några av hans mest centrala texter. De handlar om alltifrån varför den europeiska sociala modellen måste reformeras till två barn som upplever ett rafflande äventyr i ett korrupt land i Sydösteuropa.

Boken tecknar också en intellektuell, professionell och personlig utveckling, från den första Timbroboken via internationella prestigepublikationer och riksdagen tillbaka till den lilla världen.

Med förord av Anders Borg, finansminister, respektive Jens Spendrup, ordförande i Svenskt Näringsliv.

***

Denna bok ges ut av Timbro förlag och Johnny Munkhammars minnesfond. Fonden är upprättad av Stiftelsen Fritt Näringsliv i syfte att hedra Johnny Munkhammars minne. Det görs genom att varje år dela ut ett pris till den unga person eller de unga personer som under det senaste året bäst verkat i Johnny Munkhammars anda i svensk samhällsdebatt, i tal eller skrift. Stöd fonden genom att sätta in en summa på bankgiro 886-9786 (meddelande ”Munkhammars minnesfond”). 

Läs mer på minnesfond.munkhammar.org.

Böcker av:  Johnny Munkhammar

 • Tankar från en principfast pragmatiker

  Johnny Munkhammar
  139,00 kr
  Liberal författare och debattör. Moderat riksdagsman. Make och pappa. Johnny Munkhammar hann med detta och mycket mer trots att cancern tog honom vid 37 års ålder. I denna bok har vi samlat några av hans mest centrala texter.
 • Sänkt skatt är möjlig - Omslag

  Sänkt skatt är möjlig

  Johnny Munkhammar, Helena Olsson, Anders Ydstedt
  65,00 kr
  Sverige har världens högst beskattade låg- och medelinkomsttagare, ändå var skatterna ingen stor valfråga. Men det nya politiska läget öppnar möjligheter. Både regeringen och oppositionen har anledning att verka för sänkt skatt. Här får de politiska alternativen var sitt förslagspaket med skattesänkningar som är motiverade givet deras olika ideologiska utgångspunkter.
 • Människorna marken och makten

  Människorna marken och makten

  Johnny Munkhammar
  100,00 kr
  Äntligen debatt om den regionala omfördelningen! I takt med att Stockholms problem har blivit stora och uppenbara, har den omfattande omfördelningen till andra regioner kommit att ifrågasättas.
 • Helt Sjukt! - Omslag

  Helt Sjukt!

  Johnny Munkhammar
  65,00 kr
  En personlig berättelse om livet nära döden Chock, behandling och återkomst. Om kärleken till de nära och till livet. Om betydelsen av att använda tiden väl. När politikern debattören Johnny Munkhammar fick ett cancerbesked förändrades mycket. Men inte hans syn på bristerna i svensk sjukvård. Ifall en envis person med goda kontakter inte kan få rätt diagnos på elva månader – vem kan det då? Alla måste få tillgång till den bästa vården i tid vid behov.
 • Leverans utanför Sverige? - Mejla din beställning till Martina.stenstrom@timbro.se

Användarinloggning