Just nu: 230 böcker

Timbro förlag

Varukorg:
Inga produkter
Avlatsindustrin - Omslag

Pocket

ISBN: 9789175665788
Publiceringsdatum: 9 mars, 2006

Avlatsindustrin

Författare:  Kristian Karlsson
Pocket
175,00 kr

Kraven på CSR, corporate social responsibility, vinner mark. Företag uppmanas att ta större samhällsansvar och allt fler av dem skriver under anspråksfulla deklarationer. Samtidigt ökar antalet etiska fonder och allt fler investerar i fonder som bojkottar alkohol, spel och försvarsindustri.

Avlatsindustrin – etik i fonder och företag är en granskning av de idéer som ligger till grund för CSR och de fonder som marknadsförs som etiska. Bakom fasaden handlar det om att sälja ett gott samvete till välmenande men vilseledda konsumenter och pensionssparare.

--------------------------------------------------------------------------------

 

"Varje student som läser ekonomi och alla personer i ledande ställning, i såväl privat som offentlig sektor, borde läsa denna bok. Jag skulle till och med vilja säga att man inte borde sitta i ett börsnoterat bolags styrelse om man inte har plöjt den från pärm till pärm."

– Mats Qviberg i förordet. 

Böcker av:  Kristian Karlsson

  • Avlatsindustrin - Omslag

    Avlatsindustrin

    Kristian Karlsson
    175,00 kr
    "Varje student som läser ekonomi och alla personer i ledande ställning, i såväl privat som offentlig sektor, borde läsa denna bok. Jag skulle till och med vilja säga att man inte borde sitta i ett börsnoterat bolags styrelse om man inte har plöjt den från pärm till pärm." – Mats Qviberg i förordet.
  • Leverans utanför Sverige? - Mejla din beställning till Martina.stenstrom@timbro.se

Användarinloggning