Just nu: 230 böcker

Timbro förlag

Varukorg:
Inga produkter
Arbetsförmedling eller arbetsförnedring - Omslag

Pocket

ISBN: 9789175664347
Publiceringsdatum: 13 januari, 2010

Arbetsförmedling eller arbetsförnedring

Författare:  Maria Rankka
Pocket
61,00 kr

Många har varit där. Få är imponerade. Den allmänna uppfattningen är att den som är ute efter ett jobb inte skall gå dit. Är det så att Arbetsförmedlingen har spelat ut sin roll? I rapporten Arbetsförmedling eller arbetsförnedring berättar ett antal arbetssökande om sina personliga erfarenheter av Arbetsförmedlingen. Klart är att verksamheten i stora delar inte håller måttet. Kanske skulle Arbetsförmedlingen må bra av att få smaka på lite av sin egen medicin - ett åtgärdspaket för att bättre passa in på arbetsmarknaden.

Böcker av:  Maria Rankka

 • Irland - Omslag

  Irland

  Jonas Hellman, Maria Rankka
  128,00 kr
  Irland var länge ett av Västeuropas fattigaste länder. Så är det inte längre. Under de senaste åren har landet haft en imponerande ekonomisk utveckling. "Den keltiska tigern" är numera ett begrepp.
 • Globaliseringens triumf? - Omslag

  Globaliseringens triumf?

  Andreas Bergh, Adam Cwejman, Fredrik Erixon, Stefan Fölster, Annie Johansson, Lars Leijonborg, Jacob Lundberg, Johan Norberg, Roland Poirier Martinsson, Maria Rankka, Lydiah Wålsten
  59,00 kr
  Den 15-16 juni 2001 samlades världens globaliseringsmotståndare i Göteborg för att demonstrera. Timbro gav på tioårsdagen av Göteborgskravallerna ut den här boken som tar avstamp i de tragiska händelserna i Göteborg. Men det är ingen minnesbok om dåtidens händelser. Texterna handlar om att ta globaliseringsdebatten vidare. Globaliseringen fortsätter triumfera. Under slutet av 1900-talet höll den årliga tillväxten vuxit mellan 2,4 och 3 procent varje decennium. Under 2000-talet var tillväxten hela 4,3 procent. Aldrig tidigare har så många människor upplevt en så snabb ekonomisk utveckling som under 2000-talets första decennium. Den starka tillväxten har gjort att en miljard människor har lyfts ur extrem fattigdom de senaste tre decennierna.
 • Leverans utanför Sverige? - Mejla din beställning till Martina.stenstrom@timbro.se

Användarinloggning